Gott Nytt År önskar vi på Alinix städ & service

Välkomna till en enklare vardag!

Flyttstädning

  Vi erbjuder heltäckande flyttstädning i Stockholm till ett fast pris. Bostäder av alla storlekar blir skinande rena när vi är klara med dem. Vi lämnar alltid besiktningsgaranti. Pålitlighet och flexibilitet vad gäller schemaläggning är viktigt för oss. 

  En flyttstädning ska vara noggrann. Det kan vara tidkrävande och många vet inte var de ska börja. Vi är experter på städning och vet vad som behöver göras, vilket gör arbetet snabbt och effektivt.

  I vår flyttstädning ingår grundlig rengöring av alla rum och utrymmen. Inga skrymslen eller vrår lämnas ostädade. I köket rengör vi alla vitvaror i tillägg. Det mest tidkrävande är många gånger badrum, där vi ser till att toalettstol, väggar, badkar och tvättställ blir skinande rena.

  Kontakta oss för prisvärd och professionell städning från golv till tak. Skicka en intresseanmälan så hör vi av oss med mer information och offert på flyttstäd i Stockholm.


Detta ingår in en flyttstädning:

Garanti

  Vi lämnar alltid 4 dagars nöjd kund garanti på flyttstädningen. Eventuella brister vid besiktningstillfället åtgärdas genast av oss.

Allt material tillhandahålls av oss.